Tip local
|
Sector
|
Opţiuni
|
Bucătărie
|
Tip local
|
Opţiuni
|
Sector
|
Bucătărie
|
Detalii
Plata
Hartă Fotografii Descriere La Roma restaurant este primul restaurant cu bucătărie italiană din Republica Moldova. Pe întreg parcursul existenţei sale restaurantul şi-a cîştigat faima de local care îşi deserveşte întotdeauna şi la cel mai înalt nivel oaspeţii cu preparatele unei bucătării care nu se dezminte şi care se dezvoltă în permanenţă atît pe orizontală cît şi pe verticală. Într-adevăr, Toate drumurile duc "La Roma"! Pe parcursul activităţii sale încununate de succes restaurantul La Roma a găzduit cu bucurie o serie de maeştri-bucătari, laureaţi ai unor concursuri internaţionale de artă culinară, precum Franco, Alessandro, Luigi, Salvatore, Matteo şi mulţi alţii, cu diplome de cea mai înaltă categorie în domeniul bucătăriei naţionale (italiene) şi europene, maeştri-bucătari care au susţinut cu succes o serie de demonstraţii ale artei culinare. Matteo Naddeo Restaurantul La Roma vă prezintă bucătarul italian Matteo Naddeo. Matteo este născut pe malul mării Mediteraniene, în sudul Italiei în Salerno. A lucrat ca bucatar şef în Corsica, în Anglia, Austria, România, şi, desigur, în Italia. În meniul lui găsiţi vinete delicioase cu parmezan (Millefoglie di Meleuzave) pentru aperitiv, bucate inedite - paste delicioase cu carne de pui (Fusilli alla Ciociara), pastele delicioase cu aromă intensă de vinete şi brînză (Pennette alla Norma), ceea ce îi conferă un gust inedit. Iar pe adevăraţii gurmanzi ii aşteaptă: bucate din carne de porc înăbuşită în sos de roşii (Filetto di Maiale all'Ennese), pui în sos de mere „Curry” (Julienne di Pollo in Salsa al Curry), şi carne de vită în deliciosul sos „Balsamico” (Filetto di Manzo in Riduzione di Aceto Balsamico). Amatorilor de dulce le alessandropropunem - desert delicios din ciocolată Semifredo cu sos de vanilie (Semifreddo di Cioccolata con Salsa alla Vanillia)! Alessandro Grassili
Restaurantul La Roma vi-l prezintă pe bucătarul italian Alessandro Grassili, născut în Bolonia. După absolvirea şcolii profesionale de bucătari a lucrat ca bucătar şef în Africa, Rusia şi, desigur, în Italia. Luigi Gattuli Luigi
La Roma restaurant vi-l prezintă pe bucătarul italian Luigi Gattuli. Născut în sudul Italiei, în oraşul Bari, la Marea Adriatică. |
0 Comments