Dacă vă place confortul şi bucatele delicioase, atunci noi vă propunem cele mai bune restaurante din cele mai prestigioase hoteluri din Europa.
Metropolitan, Londra
Restaurant Nobu (* Michelin)
Restaurant Nobu este foarte popular în Europa. Bucătarul-şef restaurantului, pe numele Maţuhisa, originar din Japonia, totoadata este fondatorul restaurantului. Restaurant Nobu este renumit pentru combinatia bucătăriei japoneze şi sud-americane.
Aldrovandi Palace, Roma
Restaurant Baby (
** Michelin)
Hotelul Aldrovandi Palace este decorat de arhitectura antică şi delicată. Interiorul restaurantului său Oliver Glowing este tot aşa de delicat. Bucătarul-şef restaurantului, care deţine stelele Michelin, este italian şi se cheamă Alfonso Iaccarino. Bucătăria mediteraneană unică o să vă ajute să rămîneţi zvelţi şă sănătoşi.
Cavalieri Hilton, Roma
Restaurant La Pergola (
*** Michelin)
Restaurantul La Pergola, care deţine trei stelele Michelin este cunoscut pentru bucătăria sa incomporabilă şi pentru interiorul admirabil cu panorama grădinei şi a curiozităţilor Romei. Mai mult decât atât, pe langă interiorul deosebit, vizitatorii pot să se savureze o largă gamă de vinuri. Acest restaurant este preferat de oamenii celebri şi de aceea dumnevoastră aveţi posibilitatea de a întîlni cu John Travolta, Kellz Preston, Juliette Binoche şi alţii.
Eden, Roma
Restaurant La Terrazza (
** Michelin)
Hotelul Eden s-a deschis în octombrie 1989 şi pînă acum este cel mai prestigios hotelul în Roma. Hotelul este renumit pentru restaurantul său admirabil La Terrazza. Bucătăria restaurantului este întotdeaună actuală pentru că are diferite feluri de bucate la fiecare sezon. Carte de vinuri include mai mult decît 300 tipuri de vin.
Hotel de Crillon, Paris
Restaurant Les Ambassadeurs (
**Michelin)
Clădirea hotelului De Crillon a fost construită de către un architect celebru Ange-Jacques Gabriel în secolul al XVIII lea. Castelul contelui De Crillon a fost modificat în 1909 într-un hotel confortabil, dar la momentul prezent aparţine familiei Taittinge. Restaurantul Les Ambassadeurs ocupă locul salei a familiei contelui. Restaurantul acest deţine doi stelele Michelin. Bucătarul-şef al restaurantului Plaza Athenee, pe numele Jean-François Piège, a ocupat postul bucătarului-şef în restaurantul Les Ambassadeurs.
Meurice, Paris
Restaurant Le Meurice (
***Michelin)
Hotelul Meurice este unul din cele mai renumite hoteluri din Paris. Şi aceasta nu e suprinzător pentru că hotelul acest a fost vizitat de regina Victoria, P.I.Ceaikovski, regele spaniol Alfonso al XIIIlea şi de alţi oameni celebri. Hotelul este mîndru de restaurantul său Le Meurice. Datorită bucătarului-şef Yannick Alléno, restaurantul Le Meurice a fost decorat de trei stelele Michelin în termen de patru ani. Vizitatorii pot să gusteze bucatele delicioase ale bucătăriei franceze, savurînd interiorul în stilul lui Louis al XVI lea.
Four Seasons George V
Restaurant Le Cinq (
***Michelin)
Datorită decorului antic al hotelului Four Seasons George V, aveţi o posibiltate de “a vizita” secolul al XVII lea. Totuşi pentru că să reveniţi în timpul present vă trebuie să vizitaţi restaurantul Le Cinq (« Al cincilea »), care deţine trei stelele Michelin. Persoanele principale ale restaurantului sunt bucătarul-şef Philippe Legendre şi directorul Eric Bomar. Retaurantul este cunoscut pentru bucătăria sa franceză, doar orice gurmand preferă meniul bogat al restaurantului.
Plaza Athenee, Paris
Restaurant Plaza Athenee (
***Michelin)
Hotelul Plaza Athenee acordă bicicletele roşu de firmă cu gentele mare pentru shopping la Avenue Montaigne, ce este necesar pentru orice turist la Paris. Restaurantul lui Alain Ducasse s-a deschis în 2000 şi a devenit reprezentatorul al „capodoperelor culinare” noi ale bucătăriei franceze.
"Hotel Hesperia Madrid", Madrid
Restaurant Santceloni (
**Michelin)
Hotelul "Hotel Hesperia Madrid" este considerat unul din cele mai bune hoteluri în Madrid. La restaurantul "Santceloni", aparţinând hotelului, dumnevoastră puteţi să vă savuraţi bucatele culinare delicioase. Restaurantul "Santceloni" deţine trei stelele Michelin datorită lucrului celui bun bucătarul-şef în Madrid şi Spania pe numele Santi Santamaria. Pe langă bucătăria spaniolă şi mediteraneană a restaurantului, piano-bar vă propune o mulţime de diferite sorturi de whisky.
|